Hangövägen 29, Värtahamnen

Utförande

Beskrivning:

REDUCERAD HYRA. Yteffektivt kontor med öppen planlösning, genomgående nyrenoverade ytskikt och lite havsutsikt. Kontoret består av ett inglasat mötes-/konferensrum, fulltutrustat kök med köksö, WC och HWC samt ett litet teknik-/städrum. Varma, moderna materialval, fönsterpartier från golv till tak och smarta integrerade lösningar för el- & internetuttag i golvet.

I fastigheten erbjuds hyresgäster flera användbara servicetjänster. Nybyggt gym, fullt utrustade omkläddningsrum, stort konferensrum, uppvärmt cykelrum och miljörum.

Välkomnande huvudentré och utanför fastigheten finns ett stort antal parkeringsplatser.

Total yta:
166 m2

Våning:
1

Miljöcertifiering: BREEAM
Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Teknisk information

Tillträde:
Omgående eller enligt ök.

Hiss:
Ja

Omgivning

Omgivning/Natur:
Norra Djurgårdsstaden är ett av Europas mest omfattande stadsutvecklingsområden och utpekat som profilområde inom hållbarhet. Totalt planeras för cirka 12 000 nya bostäder och 35 000 arbetsplatser.

Närservice:
Eatery Värtahamnen, ca 100 meter bort erbjuder lunch och catering. Varje dag kan du välja mellan tre olika rätter; vegetarisk, fisk eller kött. Lokalerna är även mycket lämpliga för olika typer av fester och evenemang.

Scandic Ariadne öppnar åter våren 2024 med helt nyrenoverade hotellrum, restaurang, skybar och relaxavdelning på våning 17.

Kommunikationer:
På ca 10 minuters promenad når du Gärdets tunnelbanestation, därifrån tar det ca 5 min till T-centralen. Buss 76 går från Malmvägen ca 200 m bort och från Frihamnen går pendelbåtar till Lidingö, Djurgården och Nacka. Med bil tar det 2 min till E20 och därifrån smidigt vidare till E4 och E18.

Företag i närheten:
Ta en runda golf efter arbetet på RUFF Indoor Golf en våning upp.

För mer information, se annons på Objektvision: Klicka här

Kontaktuppgifter:
Niklas Lundberg
Mobil: 070-283 79 78
E-post: niklas.lundberg@lundbergkock.se