Industrigatan 4, Kungsholmen

Utförande

Beskrivning:

Flexibel kontorslokal om totalt 145 kvm med utsikt över Karlbergskanalen och takåsarna. Nära Fridhemsplan t-bana, Västermalmsgallerian och närservice. Två kontorslokaler om totalt 129 kvm och ett förråd precis utanför om ca 16 kvm. Lokalerna är idag uppdelade på två större ytor som går att öppna upp till en stor lokal om så önskas likaså förrådet(se planritning). Två mötesrum, ett konferensrum, wc, pentry med kylskåp och spis.

Total yta:
129 m2

Våningsplan:
5 av 7

Planlösning:
Två kontorslokaler om totalt 129 kvm och ett förråd precis utanför om ca 16 kvm. Lokalerna är idag uppdelade på två större ytor som går att öppna upp till en stor lokal om så önskas likaså förrådet(se planritning). Två mötesrum, ett konferensrum, wc, pentry med kylskåp och spis.

Teknisk information

Tillträde:
Omgående eller enligt ök.

Hiss:
Ja

Omgivning

Omgivning/Natur:
Vackra promenadstråk utmed Karlbergskanalen/Kungsholms Strand, Kronobergsparken, Rålambshovsparken, Norr Mälarstrand med sina fina paviljonger och mysiga restauranger. Perfekt för en lunch, promenad/löprunda eller afterwork med kollegorna.

Närservice:
Centralt läge med all tänkbar service i närområdet eller i Västermalmsgallerian endast 100 m bort. Runtomkring Fridhemsplan/Västermalmsgallerian finns ett stort antal butiker, restauranger och gym.

Kommunikationer:
Kort promenadavstånd till Fridhemsplan t-bana och ett flertal innerstadsbussar. Från Fridhemsplan är det endast 2 min till T-Centralen och Odenplan för pendeltåg och flera busslinjer. Nära till E4 och E18.

Övrigt:
I fastigheten finns cykelparkering, stor varuhiss och återvinningsrum.

För mer information, se annons på Objektvision: Klicka här

Kontaktuppgifter:
Niklas Lundberg
Mobil: 070-283 79 78
E-post: niklas.lundberg@lundbergkock.se