Hantverkargatan 38, Kungsholmen

Utförande

Beskrivning:

Trevlig och yteffektiv lokal om 75 kvm. Belägen i ett lugnt gårdshus på centrala Kungsholmen med utmärkta kommunikationer, all tänkbar närservice mindre än ett stenkast bort och närhet till flera grönområden & utomhusaktiviteter. Lokalen är nyrenoverad 2021, har fina ljusa ytskikt, trägolv och stora fönster i varje rum med gott om ljusinsläpp. Utanför fönstren finns flera innergårdar som kan nyttja för en fika, lunch och parkera cykel. Planlösningen består av en rymlig hall, fullt utrustat kök & matplats, toalett med dusch, städrum, serverrum/förråd, konferensrum och resterande yta är öppen för kontorsplatser.

Total yta:
75 m2

Våningsplan:
Markplan, entré och fönster mot lugna innergård(ar)

Planlösning:
Rymlig hall, fullt utrustat kök & matplats, toalett med dusch, städrum, serverrum/förråd, konferensrum och resterande yta är öppen för kontorsplatser.

Teknisk information

Tillträde:
Omgående eller enligt ök.

Hiss:
Ja

Omgivning

Omgivning/Natur:
Rådhusparken, Pontonjärparken och Kronobergsparken är några av de grönområden som finns på nära håll. Längsmed Norr Mälarstrand finns flera mysiga paviljonger, restauranger och Rålambshovsparken med boule, vindsurfing, volleyboll och flera andra utomhusaktiviteter. Perfekt för en lunch, promenad/löprunda eller afterwork med kollegorna.

Närservice:
Centralt läge på Kungsholmen med ett flertal butiker, restauranger, gym och annan tänkbar service i närområdet. På Fleminggatan 16 finns ett nytt litet köpcentrum med ICA Kvantum, Apoteket Hjärtat, Systembolaget, Holy Greens, Itamae Sushi och SATS.

Kommunikationer:
Rådhuset t-bana finns på ca 100 m avstånd och därifrån når du T-centralen på endast 1 min. Finns även ett flertal busslinjer.

Övrigt:
Möblemang kan köpas.

Underliggande fiber finns indraget – kraftfullare än vanligt fiber.

Parkering: Rådhusgaraget och Polhemsgaraget finns ca 350 m bort.

 

För mer information, se annons på Objektvision: Klicka här

Kontaktuppgifter:
Niklas Lundberg
Mobil: 070-283 79 78
E-post: niklas.lundberg@lundbergkock.se