Rinkebysvängen 70, Rinkeby/Spånga

Utförande

Beskrivning:

Rymlig lokal om 571 kvm som passar skola, vårdcentral, omsorg eller kontor. Mestadels rumsindelad planlösning med handfat i flera av behandlingsrummen, omkläddningsrum, reception mm. Snabba allmänna kommunikationer och påfart till E4 & E18 strax intill. Flera butiker, restuaranger och naturupplevelser i närområdet.

Total yta:
571 m2

Våningsplan:
3 av 6

Planlösning:
I entrén finns ett rymligt väntrum och en reception med bakomliggande rum för t.ex förvaring. Mestadels rumsindelad planlösning med 22 kontors-/behandlingsrum varav 13 är utrustade med handfat, 2 omklädningsrum, 3 toaletter, handikapptoalett, dusch och städrum. Fullutrustat kök och personalrum.

Teknisk information

Tillträde:
Omgående eller enligt ök.

Hiss:
Ja

Omgivning

Omgivning/Natur:

I närheten finns Ursvik motionsområde och Igelbäckens naturreservat med ett stort antal trevliga promenadstråk och naturupplevelser.

I Ursviks motionsområde finns fem olika spårlängder. Det finns också ett 12,6 kilometer långt MTB-spår (Mountainbike) som startar och slutar vid parkeringsplatsen. Vid entrén till motionsområdet, uppe i slänten, finns ett utegym och i området finns åtta rastplatser med möjlighet att grilla.

I Igelbäckens naturreservat finns en gångväg anpassad för personer som har svårt att ta sig fram i ojämn mark. Slingan löper genom några av de vackraste miljöerna i reservatet och har två rastplatser.

Närservice:
Finns all tänkbar service i närområdet.

Kommunikationer:
En kort promenad bort finns Rinkeby t-bana som tar dig till T-centralen på endast 17 min. Flygplatsen Bromma finns på ca 8 min bilfärd och till Arlanda tar det ca 25 min. Flertalet busslinjer går även härifrån och närheten till E4 och E18 gör bilpendlandet smidigt.

Skyltläge:
Ja

För mer information, se annons på Objektvision: Klicka här

Kontaktuppgifter:
Niklas Lundberg
Mobil: 070-283 79 78
E-post: niklas.lundberg@lundbergkock.se