Torkhusgatan 11, Hammarby Sjöstad

Utförande

Beskrivning:

Välplanerad kontorslokal med öppen planlösning, ett stort konferensrum/utställningsrum och 2 st mötesrum som kan öppnas upp till ett större rum med vikvägg. Luftigt lunchrum med pentry, diskmaskin, spis, loungeyta och en stor privat balkong om ca 22 kvm med eftermiddagssol. Väl tilltaget serverrum med kyla, förråd, städrum och 2 st toaletter varav en är handikappanpassad med dusch.

Lokalen har moderna ytskikt, en god takhöjd om ca 3 m, fina textilmattor i bra skick och rejält ljusinsläpp från flera stora fönster med gardiner.

Fastigheten markerar infarten till Hammarby Sjöstad när man kommer från Nacka och Södra Länken, och fasadens moderna framtoning har blivit ett igenkännbart landmärke i området.

Finns garage och förråd som nås via hiss.

Total yta:
350 m2

Våning:
1 av 5

Planlösning:
Kontorslandskap med mestadels öppen planlösning, ett stort konferensrum, 2 st mötesrum som ligger vägg i vägg och kan öppnas upp till ett stort rum via vikvägg. Luftigt lunchrum & pentry med diskmaskin, spis och stor balkong om ca 22 kvm. Rymligt serverrum, förråd, städrum och 2 st toaletter varav en är handikappanpassad med dusch.

Teknisk information

Tillträde:
1 oktober 2024

Takhöjd:
3 m

Hiss:
Ja

Omgivning

Omgivning/Natur:
Tycker du om att vistas utomhus finns fina promenadstråk, gröna alléer, badplatser och naturreservat på gångavstånd. Ta en skön promenad ner till kajen för att äta lunch eller bara njuta av utsikten. Vill du istället göra något pulshöjande finns ett utegym vid Hammarbybacken, joggingspår runt Sicklasjön och andra aktiviteter som kajak och paddelboard.

Närservice:
I närområdet finns hotell, restauranger, matbutiker, caféer, gym och all tänkbar närservice. Restaurang Göteborg, Coop, Lidl, Pressbyrån, Systembolaget, Circle K, Nordic Wellness och Fitness 24/7 för att nämna några i närheten. Det finns även skönhetssalonger, skomakare, frisörer, kemtvätt, blomsteraffärer, post och bankomater. Förutom att åka skidor i Hammarbybacken finns även flera andra aktiviteter i äventyrsparken under sommarmånaderna. Klätterpark, Mountain Coaster, Mountain Tube och sommarskidbacke mm.

Kommunikationer:
Det finns många sätt att ta sig till Hammarby Sjöstad via bil, båt, buss, cykel eller tvärbana. Med södra länken når du Värmdöleden, E4 och Nynäsvägen snabbt med bil. Cykel tar ca 20 min till Stockholms centralstation och ca 13 min till Medborgarplatsen. Från närmsta tvärbanestation, Sickla Kaj nås Gullmarsplan på ca 5-9 min och Sickla station på 2 min. I framtiden ska tunnelbanas blå linje byggas ut från Kungsträdgården till Nacka och Söderort med en ny t-banestation vid Lumaparken, Hammarby kanal. Detta beräknas vara klart runt 2030.

För mer information, se annons på Objektvision: Klicka här

Kontaktuppgifter:
Niklas Lundberg
Mobil: 070-283 79 78
E-post: niklas.lundberg@lundbergkock.se