Rosenborgsgatan 12, Solna

Utförande

Beskrivning:

Välkommen till ett fräscht, påkostat och ljust kontor från 250 kvm till 1495 kvm med utsikt över Brunnsviken.

Lokalen subventioneras under 2024.

För c:a 100 medarbetare, lokalyta från 250 kvm till 1495 kvadratmeter med utsikt över Brunnsviken. Kreativ och funktionell planlösning. . Planlösning med öppet kontors landskap med ostörda kontorsrum, mötesrum och sociala miljöer.

Fastighet med högsta miljöklass, pendelbuss, flexibla servicetjänster och Stockholms bästa skyltläge Närheten till Solna station, busshållplats i kvarteren och placeringen vid E4:n ger snabb och smidig access in till Stockholm city samt till Arlanda och Bromma flygplats. Elbuss till och från Solna station. Kanske norrorts bästa skyltläge. Tillgång till reception, konferensservice, posthantering, matsal samt ett nyrenoverat dusch- och omklädningsrum för er som cykelpendlar eller joggar på lunchen. Vid krav på parkeringsmöjligheter finns att överta 77 garageplatser, 15 platser utomhus samt 15 laddplatser. Besöksparkering på gatan. Kvarteret är Stockholms mest miljösmarta hus enligt LEED Platinum , en av dagens mest krävande miljöcertifieringar. Övriga hyresgäster är Amgen, Cramo, DXC, Dun & Bradstreet, Gartner, Hitachi, Huawei, och IFS.

Total yta:
250-1495 m2

Planlösning:
Välkommen till ett fräscht, påkostat och ljust kontor om 1495 kvadratmeter med utsikt över Brunnsviken. Kreativ och funktionell planlösning som kan delas enligt bilagd planritning . Planlösning med öppet kontors landskap med ostörda kontorsrum, mötesrum och sociala miljöer.

För mer information, se annons på Objektvision: Klicka här

Kontaktuppgifter:
Ulf Ericsson
Mobil: 070-714 86 86
E-post: ulf.ericsson@lundbergkock.se