Hamngatan 5, Vaxholm

Utförande

Beskrivning
I Stockholm skärgårds huvudstad, Vaxholm finns en välplanerad lokal med högt i tak, öppen planlösning och fantastiskt ljusinsläpp. Stora skyltfönster mot populära Hamngatan som flera tusentals turister och boende promenerar för att ta sig till hamnen. Där många butiker och restauranger finns samt flera olika båtar/färjor som tar dig vidare ut i skärgården eller till Stockholms innerstad med en ljuvlig utsikt hela resan.

Total yta
174-218 m2

Våningsplan
Markplan

Planlösning
Lokalen består mestadels av en öppen yta om 124 kvm, ett bankvalv om 50,5 kvm och en helt nyrenoverad del om 43,5 kvm. Med ny toalett, pentry och ett stort våtrum med dusch.

Teknisk information

Fiber:
Ja

Tillträde:
Omgående eller enligt ök.

Omgivning
Vaxholm är känt för sitt centrala läge i skärgården. Härifrån kan du ta dig till flera skärgårdsöar och Stockholms innerstad. Vandra på milslånga stigar längs stränder, ädellövsskogar och ekbackar. På Vaxön/Vaxholm västra sidan finns badstränder, motionsspår, utegym, camping och äventyrsparken Skypark.

Parkeringsmöjligheter/garage:
Ja

Närservice:
Du behöver aldrig lämna Vaxholm. Här finns all tänkbar service du kan behöva året runt. Matbutiker, shopping, caféer, restauranger, krogar, bageri, apotek, hotell, konferens, systembolag, spa/relax, event- och festlokaler.

Under sommarmånaderna april-oktober öppnar uteserveringarna och många andra nöjen längs med gågatorna och kajerna i Vaxholms hamn. Känn doften av nystekt strömming, hav och skärgård. Njut av färska jordgubbar, nybryggt kaffe och titta på när skärgårdsbåtarna lägger till i hamnen.

Kommunikationer:
Det är endast 30 min till Stockholms innerstad med bil. Vill du istället utnyttja restiden till arbete finns SL:s pendelbåtar som tar ca 1 h från Strömkajen eller Slussen. På båtarna finns WI-FI, cykelparkering och utanför en fantastik utsikt hela resan. Med buss tar det ca 1h från T-centralen.

Skyltläge:
Mitt på populära köpgatan, Hamngatan 5 ligger lokalen med sina tre stora skyltfönster vilket ger ett utmärkt reklam och skyltläge.

För mer information & planritning klicka här

Kontaktuppgifter:
Niklas Lundberg
Tel: 08-652 60 00
Mobil: 070-283 79 78
E-post: niklas.lundberg@lundbergkock.se