Tjurhornsgränd 6, Slakthusområdet-Globen

Utförande

Beskrivning:

Mycket påkostad lokal i bästa skick. Modern teknik och planlösning.

Representativ och ljus lokal med öppen planlösning och flertalet mötesrum. Stort kök för gemensam lunch samt separat pentry. Reception. Flertalet wc varav ett med dusch. Vilorum.

Total yta:
912 m2

Våningsplan:
2 av 4

Planlösning:
Mycket påkostad lokal i bästa skick. Modern teknik och planlösning. Representativ och ljus lokal med öppen planlösning och flertalet mötesrum. Stort kök för gemensam lunch samt separat pentry. Reception. Flertalet wc varav ett med dusch. Vilorum.

Teknisk information

Fiber:
Ja

Hiss:
Ja

Tillträde:
Omgående

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:
Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad kontakta Aimo Park på telefonnummer 0771-96 90 00 som ansvarar för hela parkeringslösningen. Det finns även tillgång till både varm-och kallgarage vid fastigheten.

Närservice:
Globens handelsområde.

Kommunikationer:
Närmaste tunnelbana är Globen som ligger på ca fem minuters promenad. Även Gullmarsplan ligger nära, med ca tio minuters promenadavstånd. Tvärbanan passerar området och har stationen Linde med endast två minuter från fastigheten.

Skyltläge:
Ja

Annons på Objektvision. Se här

Kontaktuppgifter:
Ulf Ericsson
Tel: 08-652 60 00
Mobil: 070-714 86 86
E-post: ulf.ericsson@lundbergkock.se