Sveavägen 33, City

Utförande

Beskrivning:
Välplanerad och trevlig kontorslokal i utmärkt cityläge! Beläggen högt upp i fastigheten med härligt ljusinsläpp och dubbla entrér från Sveavägen 33 & Olofsgatan 12. Blandad planlösning med flera rum och öppna ytor som alternativt kan göras om till mindre kontorsrum eller konferns-/mötesrum. Stort kök med gott om plats för t.ex personalmöten och 2 st WC båda med dusch. Hötorget t-bana, flera busslinjer och närservice finns precis utanför huvudentrén.

Total yta:
248 m2

Våningsplan:
2 av 5

Planlösning:
Blandad planlösning med 5 st kontorsrum och 2 större öppna ytor för flera arbetsplatser som alternativt kan delas upp i flera mindre kontorsrum. Väl tilltaget kök som också kan användas för större personalmöten, data/server rum, städförråd, förråd och 2 st toaletter båda med dusch.

Teknisk information

Fiber:
Ja

Tillträde:
Omgående

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:
P-garage finns i huset

Närservice:
All tänkbar service på endast några minuters avstånd med affärer, restauranger, saluhall etc.

Kommunikationer:
Hötorget t-bana ca 150 m bort och ett flertag busslinjer precis utanför fastigheten.

Skyltläge:
Fastigheten har utmärkt skyltläge mot Sveavägen

Annons på Objektvision. Se här

Kontaktuppgifter:
Niklas Lundberg
Tel: 08-652 60 00
Mobil: 070-283 79 78
E-post: niklas.lundberg@lundbergkock.se