Ekbacksvägen 32, Bromma

Utförande

Beskrivning:
Mycket ljus lokal med s/v läge. Lokal i gott skick med flexibla och sociala ytor. Nio rum, konferensrum, två wc, kök rymligt lager – förråd och verkstad. Möjlighet till varuhantering med egen lastkaj och lasthiss som går direkt in i lokalen. Lokalen ligger med ett perfekt läge vid Bromma, enkelt och lättillgängligt för besökare/kunder. Gångavstånd till tvärbana och busskommunikation. Nära till modern gymanläggning med möjlighet till företagsträning. Gångavstånd till livsmedelsbutik och Bromma blocks handelsområde för lunchmöjligheter och oslagbar shopping. Mycket goda parkeringsmöjligheter på gården intill fastigheten.

Total yta:
180-480 m2

Våningsplan:
6 av 6

Planlösning:
Lokalen har nyttjats för kontorsverksamhet med lättare produktion och lagerhållning. Lokalen kan delas i två enheter 300 kvm + 180 kvm givet viss anpassning

Teknisk information

Fiber:
Ja

Uppvärmning:
Fjärrvärme

Lokalen kan nås via:
Trappa, personalhiss eller lasthiss.

Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft

Utgångshyra:
1165 kr/kvm/år

Tillträde:
Omgående

Hyresinformation:
Gällande hyresnivå gäller vid övertagande av kontrakt fram till juli 2024, därefter eller om kontraktslängden eller ny anpassning är aktuellt kan hyresjustering ske.

Omgivning

Omgivning/Natur:
Fastigheten ligger vid infarten till Ulvsundas industriområde intill Bromma flygplats och Bromma Blocks. Gångavstånd till Bällstaviken med härliga promenadstråk. Här finns en trevlig blandning av olika verksamheter såsom lunchrestaurang, bank, bageri, kontor, lager, lättare industri, musikproduktion samt konstnärsataljéer.

Företag i närheten:
Office Depot, Laserdome Bromma, Mornington Hotel, Hjertmans båttillbehör, Postnord, Ulvsundadepån m fl.

Parkeringsmöjligheter/garage:
Parkeringsplatser finns dedicerade för lokalen (250:-/m per plats). Komplettering möjlig. Kundparkering finns.

Närservice:
Restauranger inom promenadavstånd.

Kommunikationer:
Oavsett kommunikationssätt är det enkelt att ta sig till fastigheten. Till Sundbybergs T- och pendeltågsstation från Stockholms central är det en resa på ca 10 minuter och därifrån åker tvärbanan i ca 5 minuter. Hållplatsen ligger alldeles intill. För resande med bil är det nära både E4 och E18. Bromma flygplats ligger inom gångavstånd. Vill man shoppa finns Bromma Blocks i närheten.

Skyltläge:
Ja

Annons på Objektvision. Se här

Kontaktuppgifter:
Ulf Ericsson
Tel: 08-652 60 00
Mobil: 070-714 86 86
E-post: ulf.ericsson@lundbergkock.se