Hamngatan 1, Vaxholm

Utförande

Beskrivning:
Välkommen till möjligheternas lokal i skärgårdsidyllen Vaxholm. I bästa affärsläget med utsikt och skyltläge mot tusentals besökare/turister varje år

Total yta:
180 – 420 m2

Våningsplan:
Markplan & källarplan

Planlösning:
Unik lokal i två plan med vita väggar, högt i tak och ett härligt ljusinsläpp från de stora fönstren. Välkomnande huvudentré från Söderhamnen, lastport med lasthiss och ramp från Hamngatan samt två entréer till på fram- och baksidan. I markplan är det mestadels öppen planlösning, 5 st kontorsrum/mötesrum, 3 st toaletter och ett bankvalv. I källarplan finns förråd, torkrum, omklädningsrum för dam och herr. Planlösning och ytskikt går att ändra efter önskemål och finns även möjlighet att dela lokalen i 2 eller 3 mindre delar.

Teknisk information

Fiber:
Ja

Omgivning

Omgivning/Natur:
Vaxholm är känt för sitt centrala läge i skärgården. Härifrån kan du ta dig till flera skärgårdsöar och Stockholms innerstad. Vandra på milslånga stigar längs stränder, ädellövsskogar och ekbackar. På Vaxön/Vaxholm västra sidan finns badstränder, motionsspår, utegym, camping och äventyrsparken Skypark.

Närservice:
Du behöver aldrig lämna Vaxholm för här finns all tänkbar service du kan behöva året runt. Matbutiker, shopping, caféer, restauranger, krogar, bageri, apotek, hotell, konferens, systembolag, spa & relax, event- och festlokaler.

Företag i närheten:
Vaxholm Hotell och Matsalen Året runt kan ni njuta av storslagna vyer över den glittrande Vaxholmsfjärden, klassisk atmosfär och stor omtanke och kärlek i matlagningen. Utsikten, vyerna och hotellets trivsamma miljö och duktiga personal ger bästa förutsättningar för ett bekvämt boende, goda måltider och en lyckad konferens.

Badholmen Badholmen är en liten skärgårdsö alldeles intill Vaxholm. En perfekt ö för såväl företagsfester, bröllop och andra tillställningar. Här finns två restauranger för olika typer av sällskap, Magasinet för upp till 130 gäster och Kalaset som är lite mindre och rymmer upp till 44 personer för middag.

Vaxholm Gästhamn Vaxholm är känt som Stockholms skärgårds huvudstad med sitt centrala läge i skärgården är Vaxholm en naturlig knutpunkt för såväl ”båtfolk” som ”landkrabbor”. Med flera tusentals besökare varje år.

Skyltläge:
Stora fönster i utmärkt skyltläge mot Hamngatan och Söderhamnen/Söderhamnsplan. Den naturliga vägen för alla som ska till hotellet, restaurangerna/uteserveringarna, gästhamnen eller båt- och busshållplatsen m.m.

Kommunikationer:
Välkommen till Stockholms skärgårdsidyll Vaxholm, endast 30 min från Stockholms innerstad med bil. Vill du istället utnyttja tiden till arbete finns Vaxholmsbåtarna med kafeteria, WI-FI och parkering för cykel. Båtarna tar ca 54 min från Slussen och stannar i nära anslutning till lokalen. Än närmare ligger busshållplatsen, Söderhamnsplan och tar ca 51 min till T-Centralen.

Faktablad – Hamngatan 1, Vaxholm – 677 kvm

Annons på Objektvision; Klicka här

Kontaktuppgifter:
Niklas Lundberg
Tel: 08-652 60 00
Mobil: 070-283 79 78
E-post: niklas.lundberg@lundbergkock.se