Jovisgatan 6, Södertälje

Utförande

Beskrivning:
Kontor högst upp i fastigheten med väl tilltagen takhöjd, härligt ljusinsläpp och fint original parkettgolv. Utmärkta kommunikationer och närservice precis utanför entrén.

Total yta:
143 m2

Våningsplan:
3 av 10

Planlösning:
Lokalen är beläggen högst upp i fastigheten med stora fönster, väl tilltagen takhöjd och original parkettgolv. Har idag en rumsindelad planlösning med 5 rum i olika storlekar plus rymlig entréhall, kök, serverrum och WC. Förråd finns i källarplan.

Teknisk information

Fiber:
Ja

Omgivning

Omgivning/Natur:
Fastigheten ligger centralt i Södertälje med vackra promenadstråk och natur. Med ungefär 1.6 miljoner besökare varje år är Södertälje ett populärt resmål för sin fina skärgård/natur och upplevelser som Tom tits experiment, Sydpolen och friluftsmuseet Torekällsberget.

Företag i närheten:
Det finns över 7400 företag i Södertälje kommun. Ungefär 87% av dessa är småföretag med mindre än 5 anställda och storföretag som Astra Zeneca, Scania och Saltå Kvarn.

Parkeringsmöjligheter/garage:
Utmärkta parkeringsmöjligheter i något av de närliggande parkeringsgaragen eller på utomhusparkeringen och gatan utanför fastigheten.

Närservice:
Finns tre gallerior i närheten av fastigheten varav Luna Gallerian precis runt hörnet. Samtliga har en stor variation av butiker, restauranger och service. Samt ett rikt kulturutbud med både biografer, bibliotek, konsthall, kulturhus, teatrar och flera musikscener.

Kommunikationer:
Precis utanför fastigheten finns busshållplats Jovisgatan med linje 748, 749, 758, 783, 979, 791, 798 för transport i närområdet samt grannkommunerna. Inom 3 min promenad har du Centralstationen som tar dig till Stockholms City på 40-45 min.

Skyltläge:
Ja, mot Jovisgatan.

Annons på Objektvision. Se här

Kontaktuppgifter:
Niklas Lundberg
Tel: 08-652 60 00
Mobil: 070-283 79 78
E-post: niklas.lundberg@lundbergkock.se